duminică, 12 octombrie 2008

Femeia si Barbatul

Wow...ce subiect mi-am gasit...cred ca o sa starnesc multe persoane...oricum astept comment-uri. Voi raspunde negresit in limita timpului de care dispun.
Si acum sa las deoparte introducerile si sa trec la subiect. Nu stiu daca "Femeia si Barbatul" este cel mai potrivit titlu pentru acest post...ma gandeam mai degraba la ceva de genul "Barbatul vs Femeia", dar prefer sa nu fiu acuzat de misoginism de catre reprezentantele sexului frumos, pentru ca tind sa cred ca nu sunt misogin.
Femeia si Barbatul....doua entitati care, asociate, dau nastere termenului de omenire. Omenirea, multitudinea de suflete ce populeaza satele, orasele si metropolele globului, este totusi, in mod inconstient, divizata in doua tabere: cea feminina si cea masculina. Chiar daca unii nu vor sa recunoasca barbatii si femeile par sa faca parte din doua tabere opuse. Suntem atat de asemanatori si totusi atat de diferiti, si aici nu ma refer la aspectul fizic ci la aspectele psihice, comportamentale, principii.
Barbatul nu a inteles niciodata femeia. Reciproca este deasemeni valabila. Din punctul meu de vedere, insa, femeia este mult mai complexa si ascunde mult mai multe aspecte necunoscute barbatului. Tocmai aceste taine creaza legatura dintre barbat si femeie.
Teme legate de acest subiect sunt mii...aceasta a fost doar introducerea...voi incerca sa scriu in continuare despre sensibilitatea si brutalitatea interioara a barbatului in opozitie cu cea a femeii, cat si despre fenomenul gay, fenomen care exista de la inceputul omenirii dar abia acum,in zilele noastre a fost acceptat intr-o oarecare masura si a fost atat de des mediatizat

Un comentariu:

  1. sunt de acord ca tainele dintre noi ne tin impreuna. dar in legatura cu fenomenul gay te contrazic; acesta era larg acceptat si imbratisat de societatile antice, sau vazut in cel mai rau caz drept o ciudatenie personala a celor in cauza.
    cred ca noi abia acum redescoperim toleranta sexuala.

    RăspundețiȘtergere